VAN / ÇALDIRAN - SOĞUKSU İMAM HATİP ORTAOKULU

Tarihçemiz

Okulumuz, 2005-2006 Eğitim Öğretim yılı içerisinde açılmıştır. Okulumuz, Alakaya, Toprakseven, Başeğmez köyleri , Gülizar, Uzunyol mezralarında öğrenim çağında bulunan öğrencilere temel eğitim sağlamaktadır. Taşımalı eğitimin yapıldığı okulumuz bünyesinde ortaokulda 262 erkek öğrenci, 235 kız öğrenci olmak üzere toplam  497 Öğrenci bulunmaktadır.

Öğrenci sayısının artmasından dolayı 2012-2013 eğitim öğretim yılında soğuksu köyü sağlık ocağı binasını 3 katı da okulumuz binasına tahsil edilmiş olup oluşturulan 7 sınıf ikili öğretim şeklinde toplam 11 şube olarak ilkokul binası ayrılmıştır. Ayrı binada eğitim ve öğretime  devam etmektedir. Okulumuz eğitim öğretimde yüksek kaliteyi hedeflemekle birlikte öğrencilere sosyal aktiviteler yönünde de geliştirmeye çalışmaktadır. Okul veli iş birliğine inanan bir anlayışla faaliyetlerine devam eden okulumuz bu konuda da oldukça büyük adımlar atmıştır.

Yayın: 05.11.2021 - Güncelleme: 05.11.2021 11:05 - Görüntülenme: 145